Bienvenue, Invité
Nom d'utilisateur : Mot de passe : Se souvenir de moi

SUJET : Asics Gel DS Trainer 24 Grijs

Asics Gel DS Trainer 24 Grijs il y a 5 mois 2 jours #37441

  • neqzp0d4
  • Portrait de neqzp0d4
  • Hors Ligne
  • Nouveau
  • Messages : 3
  • Karma: 0

Wil je sneller gaan? U bent hier aan het juiste adres. Het GEL-DS TRAINER®-model is een van onze meest populaire collecties onder vrouwelijke en Asics Schoenen mannelijke hardlopers die serieuze snelheid in hun runs willen injecteren. De GEL-DS TRAINER®-schoen is speciaal ontworpen met een zeer veilige en ondersteunende pasvorm, plus onze wereldberoemde GEL®-technologie voor ultiem dempend comfort.

De 26e versie van dit zeer populaire racer-trainermodel behoudt de meeste kenmerken van de vorige schoen met alleen cosmetische updates. Een mooi nieuw gebreid bovenwerk voelt geweldig aan en het is goed In de uitverkoop om te zien dat die supergripige buitenzool nog steeds op zijn plaats zit. De tussenzool heeft een mediale paal waardoor velen denken dat het een schoen is voor overpronators, nou ja, het is, vriendelijk. Het betreft lichtgewicht schoenen, het is erg stabiel, maar die plaatsing is er net zo goed om de schoen stabiel te houden en niet te flexibel te zijn in de middenvoet.

Als je ondersteuning nodig hebt, is dat een redelijke optie. De demping voelt Asics Gel DS Trainer 24 Grijs capabel genoeg voor regelmatiger gebruik en licht genoeg voor racerdag. MAAR, als je ook traint in nieuwere, superschoenen met hun magische schuim, wees dan voorbereid op een hard contrast wanneer je erin springt; in die omstandigheden voelen ze echt behoorlijk stevig aan. De buitenzool is zoals altijd een opvallend kenmerk van dit model. De combinatie van rubbers die ASICS op de DS gebruikt, geeft hem altijd uitstekende grip.

De GEL-DS TRAINER™ 25 hardloopschoen van ASICS is een uitstekende keuze voor hardlopers die snel willen gaan. De schoen helpt je die Asics Schoenen Dames hardloopdoelen te bereiken met een geweldige pasvorm rond de middenvoet en lichtgewicht FLYTEFOAM®-technologie in de tussenzool voor een pittige respons. De PROPULSION TRUSSTIC™-technologie in de buitenzool van de schoen weerspiegelt de gewrichtsbanden van de voet, waardoor een krachtige hefboom ontstaat om uw pas voort te stuwen.

https://www.exclusiverunning.com/
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.
Modérateurs: enrico, marty
Temps de génération de la page : 0.056 secondes
Propulsé par Kunena