Bienvenue, Invité
Nom d'utilisateur : Mot de passe : Se souvenir de moi

SUJET : adidas campus x human made

adidas campus x human made il y a 4 mois 2 semaines #38513

  • pxl5zx7p
  • Portrait de pxl5zx7p
  • Hors Ligne
  • Nouveau
  • Messages : 3
  • Karma: 0

Populära sedan 80 -talet, adidas Campus skor är en klassiker av en anledning. vita adidas skor De är sportiga och avslappnade på samma gång, så det är ingen överraskning att dessa skor blev en lågmäld legend. Valda för sin komfort, mångsidighet och enkla stil, adidas Campus-skor var det bästa valet för studenter runt om i världen, och de har aldrig gått ur modet. Med några moderna uppgraderingar har vi tagit tillbaka det ikoniska utseendet på Campus -skon för dagens studenter.

Campus tennisskor är en milstolpe i stadskulturen. Hans form och stil blev synonymt med skater- och hiphopvärlden. Snart blev dess unika mode för adidas campus x human made alla slags smaker, eftersom silhuetten, elegant och sportig på samma gång, passar perfekt till olika omständigheter och ger maximal komfort hela tiden. Dess mest ikoniska funktioner har bibehållits genom åren, till exempel dess snörning och dess klassiska sista, men vissa funktioner har förbättrats för att anpassa sig till de mest krävande miljöerna.

Det är därför du kan hitta din adidas Campus med en nubuck eller mocka övre, med förmågan att genomgå större slitage och hålla längre över rea-skor tiden.Den klassiska designen av dessa skor fokuserar på en idealisk kombination av styrka och dämpning. På detta sätt, oavsett om det är på en skateboard eller under en lång arbetsdag, garanterar Campus-sneakers den perfekta passformen du behöver tack vare den förstärkta tåhatten, den halkfria tungan och Bounce-tekniken för säkrare stötar. Det här är den tennis som inte kan saknas i din garderob.

Adidas och Human Made-den lekfulla, Nigo-hjälmade japanska etiketten-samarbetar ännu en gång den här säsongen för att återskapa Three Stripe-ikoner. Denna ljusgrå Campus fångar samlingen adidas skor dam energi. Det behåller många av de funktioner som det har haft sedan 70 -talsdebuten under turneringsnamnet - lyxiga mockaöverdelar, en klassisk gummikoppsula och en tandad Three Stripe -märkning på sidoväggen - och får signaturdetaljer från människan. Slogan "Gears for Futuristic Teenagers" sitter på de berömda ränderna, medan den ljusröda hjärtslagande logotypen tar platsen för den vanliga Trefoil på hälpanelen.

https://www.rea-skor.com/
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.
Modérateurs: enrico, marty
Temps de génération de la page : 0.063 secondes
Propulsé par Kunena