Bienvenue, Invité
Nom d'utilisateur : Mot de passe : Se souvenir de moi

SUJET : Converse Pro Leather Sale

Converse Pro Leather Sale il y a 2 semaines 4 jours #33518

  • dsong104
  • Portrait de dsong104
  • Hors Ligne
  • Nouveau
  • Messages : 4
  • Karma: 0
Converse Pro Leather Sale


Een van de schonere Converse Pro Leather Dames die we ooit hebben gezien, ze bevatten vrijwel allemaal White. De basis is gemaakt van eendencanvas en is gedompeld in wit, terwijl de tong, veters en tussenzool dezelfde kleurbehandeling krijgen. Daarnaast is er een beetje marineblauw gebruikt dat op de glimlach op de teenendoos landt en Converse Pro Leather Goedkoop op de hiel.

Converse en hun Converse Pro Leather Heren gaan een drukke zomer tegemoet, want vandaag krijgen we nog twee paar van de klassieke sneaker te zien als onderdeel van de "Salt Wash Stripe"-collectie. Met rood-witte en blauw-witte variëteiten, wordt het bovenwerk vervolgens onder een zoutwassing gelopen, wat een voorverouderde vervaagde esthetiek geeft als een schone gebroken witte afwerking van de tussenzool.

We wisten dat de Converse Pro Leather Sale casual capaciteiten had, maar nooit casual 'Pocket Square'. De nieuwste Jack Purcell-collectie brengt ons in de zomer terug naar de dagen van pommade- en tweedjacks met twee nieuwe looks. Het lage topje heeft vage patronen om een ​​pochet na te bootsen, een met een paisley-print die voor het laatst te zien was op het Converse Chuck Taylor All Star 'Ensign Blue'-paar en de andere met verweven spiralen in donkerrood, beide van lichtgewicht katoen.
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.
Modérateurs: enrico, marty
Temps de génération de la page : 0.055 secondes
Propulsé par Kunena